Esküvői film - FRICI VIDEO STUDIO

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Esküvői film

Még több bemutató film ""   csatornámon.

Miért is van szükség esküvői filmre ?

Kedves Jegyes pár !

Elsősorban engedjétek meg, hogy gratuláljunk ahhoz, hogy összekötitek az életeteket.
Hamarosan elérkezik az a nap, amit mindketten már nagyon vártok. Életetek egyik meghatározóélménye lesz.Az idő múlásával az emlékek természetes, hogy fakulnak.
Segítünk Nektek megőrizni életetek legszebb napjának emlékét!
Ugye ismeritek a rég múlt idők esküvői videóit ?
Az ugráló képeket, remegő videós munkákat, a hosszú és gyakran unalmas perceket? Mi haladunk a kor követelményének megfelelően. Elkészítjük Nektek azt a filmet,( szándékosan nem videót…erre majd később kitérünk)  amit évek múlva is szívesen fogtok megnézni.
Profi technikai felszereléssel, szakmai tudással és óriási tapasztalattal rendelkezünk, úgy örökítjük meg a gyönyörű emlékeket, ahogy Ti szeretnétek.

Esküvői film készítése HD formátumban

De lássuk hogyan és mivel dolgozunk. A technikánk:
Rögzítő eszközünk, egy speciális hardveres rögzítő 1TB winchesternek köszönthetően akár 24 órányi eseményt tudunk megállás nélkül full HD-ban rögzíteni tömörítési veszteség nélkül. Kameráink minden nyers video anyagot full HD formátumban rögzítenek. A mulatozás helyszínére érkezésig két kamerával dolgozunk.

A szertartásokat speciális monopod állványról rögzítjük stabil remegésmentes képet biztosítva. Könnyen mozgatható rendszer, ezáltal filmszerűvé válik az összevágott anyag hiszen olyan hatást kelt mintha 4-5-6 kamerával dolgoznánk.

Helikopter  (akció) kamerát is alkalmazunk, de a helikopter mozgásokat egy kamera stabilizátorral felszerelt speciális állvány biztosítja. Ezzel a szerkezettel tudjuk a helikopter hatást nyújtani a filmhez.

Ha az időjárási és domgorzati viszonyok megengedik nagy teljesítményű drónt (helikopter) is bevetjük a filmkészítés szépségéért.

Drónpilóta jogosítvánnyal rendelkezünk, a szabályos repülés érdekében, melyet jogszabály ír elő.

A mulatozás helyszínén az esküvő hátralévő részéig kamera-daru rendszerrel dolgozunk. Érdekesebb képmozgásokat, speciális nézőpontokat tudunk megvalósítani  ami már igazi exkluzivitást biztosít  az esküvői filmek forgatásához.

Nem akadályozzuk a mulatozókat, a kamera  2 métermagasból nemcsak a násznép hátát rögzíti, a nagylátószögnek köszönthetően látszanak az arcok.
Guruló talpainak köszönthetően helyváltoztatása rugalmas és gyors.

<
Küldjön E-mailt

Webdesign © Frici Stúdió
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz